E-mailadresAfdrukken

Groen Moet Je Doen Dag

Evenement

Titel:
Groen Moet Je Doen Dag
Wanneer:
zo 16 juni 2019, 12:00 uur - 17:00 uur
Locatie:
De Pioniers - Utrecht
Categorie:
Activiteiten

Omschrijving

De GroenmoetjeDoen!-dag wordt in 2019 op zondag 16 juni voor de 12e keer gehouden.

Het thema is dit jaar: Samen tuinieren en de waarde voor de Natuur in de Stad. Dé Groendag van Utrecht wordt natuurlijk ook op ons tuinenpark gevierd.

HET PROGRAMMA BIJ DE PIONIERS 12.00 - 17.00 uur

Terras op het voorplein
De hele middag is er ijs, koffie, thee, wijn en bier verkrijgbaar in de kantine. En koop tegen een zacht prijsje heerlijke taart van Bea & Bibi. Gratis WIFI !

Groentetuin voor  India
De Kattaikkuttu jeugdtheaterschool geeft kansarme kinderen in India een betere toekomst. De school heeft geld nodig om de groentetuin te ontwikkelen. Kom henna schilderen, een kolam maken, op de foto in Indiaas kostuum, grimeren en hebbedingetjes kopen. Pionier Evelien heeft de Kattaikkuttu school vaak bezocht en kan er veel over vertellen. Lees meer op www.kattaikkuttu.org  en www.kalaimanram.nl.

Expositie Tara van Utrecht
De natuur inspireert Tara, dat zie je direct in onze expositieruimte aan de bijzondere objecten, fotorijke boeken en gedichten met gedachten over het leven.

Slootje prutten (opgeven noodzakelijk, start 14.00 uur)
Dit weekend zijn ook de Nationale Slootjesdagen en het IVN nodig alle kids van 7 tot 12 uit om waterleven in de slooten van de Pioniers te komen onderzoeken. Geef je op via: www.ivn.nl

Wandeling maken over het park?
Download de izi.TRAVEL-app op je smartphone, zoek de audiotour “Tuinenpark De Pioniers” en ontdek de bijzondere plekjes op het park. Of vraag een papieren routebeschrijving aan de bar.

Voor meer informatie over GroenmoetjeDoen!-dag: www.gmjd.nl

 

Contact informatie

Naam:
Secretaris
Telefoon:
06-57641898


Locatie

Locatie:
De Pioniers - Website
Straat:
Kögllaan 30
Postcode:
3571PZ
Plaats:
Utrecht