Afdrukken

Dementie en Natuur

Titel:
Dementie en Natuur
Wanneer:
zo 8 december 2019, 14:00 uur - 16:30 uur
Locatie:
De Pioniers - Utrecht
Categorie:
Activiteiten

Omschrijving

Heb je zin om (weer) bij de komende ontmoeting tussen De Pioniers en de bewoners van de Voorveldse Hof te zijn? Ook wijkbewoners zijn van harte welkom! Meld je dan aan bij Evelien of Andrea!

Op zondag 8 december wandelen we samen over ons park naar de kantine.

Afhankelijk van het weer verzamelen we onderweg moois uit de natuur om een herfststukje te maken in de kantine. En als het even kan, maken we buiten een vuurtje.

Omdat deze buren de ziekte dementie hebben en sommigen ook niet goed kunnen lopen, is het wenselijk dat elke buurman of buurvrouw begeleid wordt door iemand. Jij misschien?

De Pioniers komen om 14.00 uur bij elkaar in de kantine. Daar praten we je waar nodig even bij over dementie, wat je kunt verwachten. En gaan dan naar de Voorveldse Hof om de buren op te halen.

Ga je mee?

Meldt je op tijd aan bij Evelien: 06-16920019 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Andrea: 06-11581640 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Workshop Goed omgaan met dementie in je vereniging

Samendementievriendelijk biedt deze gratis workshop aan: In een interactieve bijeenkomst van één uur krijgen verenigingsleden oog voor de invloed van de ziekte dementie op het uitoefenen van een sport of hobby. Ook krijgen ze tips over hoe ze leden met dementie zo lang mogelijk kunnen blijven betrekken bij hun vereniging.

Laat ons weten als je hierin geïnteresseerd bent. Als er voldoende interesse blijkt te zijn, kunnen we zo’n workshop aanvragen. Die zal plaatsvinden in de kantine van De Pioniers.

Meer informatie: www.samendementievriendelijk.nl/injebuurt


Locatie

Locatie:
De Pioniers
Straat:
Kögllaan 30
Postcode:
3571PZ
Plaats:
Utrecht