E-mailadresAfdrukken

Ontmoeting met de buren van de Voorveldse Hof

Titel:
Ontmoeting met de buren van de Voorveldse Hof
Wanneer:
vr 20 september 2019, 14:15 uur - 16:30 uur
Locatie:
De Pioniers - Utrecht
Categorie:
Activiteiten

Omschrijving

In het kader van de "Week van de Dementie 2019" organiseren wij een ontmoeting met onze buren van Voorveldse Hof: Natuur en dementie, een belevingswandeling over het tuinenpark. Koffie of thee ter afsluiting. Wil je mee als vrijwilliger?

Ons park wil graag een dementievriendelijke plek in de wijk zijn. Regelmatig organiseren Pioniers een ontmoeting met de bewoners van Voorveldse Hof voor een wandeling over het park voor natuurbeleving, maar ook voor beweging, zang en gezelligheid.

Op vrijdag 20 september maken we met elkaar een wandeling over ons park. Natuurlijk staan we op verschillende plekken stil, om te voelen en te ruiken, en elkaar te vertellen wat we ervaren. We verzamelen onderweg mooie dingen. Omdat deze buren de ziekte dementie hebben en sommigen ook niet goed kunnen lopen, is het wenselijk dat elke buurman of buurvrouw begeleid wordt door iemand. Jij misschien?

De Pioniers komen om 14.15 uur bij elkaar in het restaurant van de Voorveldse Hof. Waar nodig praten we elkaar bij over dementie. Van daaruit wandelen we met een groep bewoners naar ons park en de kantine. Tegen half 5 brengen we iedereen weer naar huis.

Ga je mee?

Meldt je uiterlijk 16 september aan bij Evelien: 06 16920019 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Andrea: 06-11581640| Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Locatie

Locatie:
De Pioniers
Straat:
Kögllaan 30
Postcode:
3571PZ
Plaats:
Utrecht