E-mailadresAfdrukken

Extra Algemene Leden Vergadering

Evenement

Titel:
Extra Algemene Leden Vergadering
Wanneer:
zo 16 september 2018, 14:00 uur - 17:00 uur
Locatie:
De Pioniers - Utrecht
Categorie:
Activiteiten

Omschrijving

De afgelopen maanden is er gewerkt aan een nieuw huishoudelijk reglement. Het huidige klopte niet meer met de statuten die vorig jaar aangepast zijn. Een aantal zaken waren bovendien toe aan een update naar de huidige tijd.

Rian (penningmeester) en Judith (secretaris) zijn hier mee aan de slag gegaan en vervolgens is er meegelezen door een aantal leden die zich hiervoor hadden gemeldt in de afgelopen ALV in maart. Aan de hand daarvan is er weer het een en ander aangepast en zodoende zijn we nu bij een conceptversie gekomen die we ter goedkeuring aan alle leden voorleggen.

In deze extra ALV zal een stemming plaatsvinden om het concept definitief te maken. In de vergadering zelf kunnen geen voorstellen tot wijziging meer gedaan worden. Dit kan wel per mail vóór 1 september 2018 op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alleen voorstellen die vóór 1 september ingediend worden, kunnen worden besproken door het bestuur, opnieuw rondgestuurd en in stemming gebracht worden tijdens de ALV.

Wat staat er nog meer op de agenda:

  • Benoeming Frans Anken (tuin 105) tot algemeen bestuurslid.
  • Toelichting op de schouw.

 

Contact informatie

Naam:
Judith de Ruiter


Locatie

Locatie:
De Pioniers - Website
Straat:
Kögllaan 30
Postcode:
3571PZ
Plaats:
Utrecht