E-mailadresAfdrukken

Ontmoeting met de buren: Dementie en natuur

Evenement

Titel:
Ontmoeting met de buren: Dementie en natuur
Wanneer:
zo 27 januari 2019, 14:00 uur - 16:30 uur
Locatie:
De Pioniers - Utrecht
Categorie:
Activiteiten

Omschrijving

Sinds twee jaar hebben we een groep nieuwe buren, de bewoners van de Voorveldse Hof. In oktober is een grote groep Pioniers met een groep bewoners over onze tuin gaan wandelen. In de kantine hebben we gezellig bij elkaar gezeten. Het was een groot succes voor iedereen!

Vind je het leuk om ook een keer (of weer) deze buren te ontmoeten?

Meld je dan aan bij Evelien of Andrea!

Op zondag 27 januari maken we met elkaar een wandeling over ons park. Natuurlijk staan we op verschillende plekken stil, om te voelen en te ruiken, en elkaar te vertellen wat we ervaren.

Omdat deze buren de ziekte dementie hebben en sommigen ook niet goed kunnen lopen, is het wenselijk dat elke buurman of buurvrouw begeleid wordt door iemand. Jij misschien?

De Pioniers komen om 14.00 uur bij elkaar in de kantine. Daar praten we je waar nodig even bij over dementie, wat je kunt verwachten. En gaan dan naar de Voorveldse Hof om de buren op te halen.

Ga je mee?

Meldt je uiterlijk 21 januari aan bij:

Evelien: 06-16920019 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of

Andrea: 06-11581640 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact informatie

Naam:
Evelien Pullens


Locatie

Locatie:
De Pioniers - Website
Straat:
Kögllaan 30
Postcode:
3571PZ
Plaats:
Utrecht