E-mailadresAfdrukken

Jubileum Pioniers & Opening Plein

Titel:
Jubileum Pioniers & Opening Plein
Wanneer:
zo 27 september 2020
Locatie:
De Pioniers - Utrecht
Categorie:
Activiteiten

Omschrijving

Jubileum Pioniers & Opening Plein

Programma

  • 10.45 uur - We starten met "Op weg naar De Pioniers" - een toer langs alle historische plekken van De Pioniers onder begeleiding van een gids. Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • 12:45 uur - Opening Plein
  • 13.00 uur Pio uitruiltoer: Heb je plantjes over, ben je geïnteresseerd in wat de buren wellicht over hebben? Neem mee en kom ruilen. Verzamelen op het plein en Pieternel neemt je mee langs de tuinen. Ook als je niks te ruilen hebt ben je welkom!
  • 13:00 - 15:00 uur - Koffie, taart en diverse kinderactiviteiten op het plein, en…er is muziek!
    Schuif aan en geniet van een Charlotte Mo op Cello, een gelegenheidskoor van Pionier Martine en Argentijnse tangomuziek met Saskia en Rodrigo.


Wandeling: "Op weg naar De Pioniers"

  • Zondag 27 september. Van 10.45 tot 12.30 uur
  • Verzamelen 10.45 uur bij ATV De Pioniers Kogllaan 30
  • Aanmelden bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pioniers Rian en Richard nemen je mee op een wandeling door ruimte en tijd van de ontstaansgeschiedenis van Tuinenpark De Pioniers. De route begint in hartje Wittevrouwen en komt via het Griftkwartier, Tuindorp-Oost, Huizingabuurt en Veemarkt uiteindelijk terecht op de huidige locatie van het tuinenpark. We houden ons uiteraard aan de RIVM maatregelen in verband met de COVID-19 pandemie. Het maximum aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan!

Deze wandeling is georganiseerd ter ere het 85-jarig bestaan van De Pioniers. De route is gratis, maar een bijdrage aan de Lustrumactie is welkom.

 

 


Locatie

Locatie:
De Pioniers
Straat:
Kögllaan 30
Postcode:
3571PZ
Plaats:
Utrecht