E-mailadresAfdrukken

Dag van de Dementie

Titel:
Dag van de Dementie
Wanneer:
ma 21 september 2020, 12:30 uur
Locatie:
De Pioniers - Utrecht
Categorie:
Activiteiten

Omschrijving

Tuinenpark de Pioniers wil een ontmoetingsplek zijn, niet alleen voor tuinders, maar ook voor buurtgenoten, wandelaars, spelende kinderen en natuurliefhebbers. Met de handen in de aarde, geuren opsnuiven, wandelen over de paden, een praatje over de heg.

Tijdens de corona-tijd was tuinenpark de Pioniers een geliefde plek om te vertoeven; een stukje natuur in de stad waar genoeg gelegenheid was om op veilige afstand mensen te ontmoeten.

Afgelopen jaren hebben we regelmatig extra aandacht besteed aan mensen met dementie. We organiseerden samen met onze buren De Voorveldse Hof wandelingen en activiteiten in het verenigingsgebouw.

Lunch en wandeling
Op 21 september, de dag van dementie, organiseren we een lunch met aansluitend een wandeling voor mensen met dementie. We hopen dat buurtgenoten die met deze ziekte te maken hebben zich aansluiten. Natuurlijk zal er honing zijn van de bijen uit onze eigen bijenstal. De broodjes worden versierd met bloemen van de eetbare Oost Indische kers, prachtig oranje. Er zijn bramen, frambozen en appels. Eigen oogst. Onder het eten en wandelen is er een gesprek mogelijk over de impact van dementie op je leven. Maar dat hoeft niet. Er is genoeg te genieten voor iedereen.

Voor wie: mensen met dementie en een begeleider

Wanneer: maandag 21 september om 12.30

Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-16920019

Er zal rekening gehouden worden met de corona maatregelen.


Locatie

Locatie:
De Pioniers
Straat:
Kögllaan 30
Postcode:
3571PZ
Plaats:
Utrecht