Afdrukken

Omroep Max bij de Pioniers

Titel:
Omroep Max bij de Pioniers
Wanneer:
za 15 juni 2024, 11:00 uur - 12:00 uur
Locatie:
ATV De Pioniers - Utrecht
Categorie:
Activiteiten

Omschrijving

Omroep Max bij de Pioniers

Hebben jullie de geruchten al gehoord? Omroep Max heeft ons tuinenpark geselecteerd als locatie voor een serie over volkstuinen, gebaseerd op het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen. De serie wordt een soort ode aan de volkstuin en het verenigingsleven.

Omroep Max is zeer enthousiast over het eventuele filmen bij ons. De sfeer en ligging van het complex zijn perfect voor de serie! Dit zou betekenen dat van half augustus tot eind oktober een aantal dagen per week een televisieploeg op ons park aan het werk is. Ze zullen gebruik maken van de kantine en een aantal huisjes zullen hoofdlocatie zijn. Natuurlijk zal hier ook een geldbedrag tegenover staan, waar wij mooi ons verenigingsgebouw van kunnen opknappen!

Zichtbaarheid en publiciteit
Het bestuur vindt het een geweldige kans om ons tuinenpark, en volkstuinen in het algemeen, zichtbaarder te maken. Het zal ons publiciteit opleveren en laten zien hoe waardevol ons plekje natuur is in de stad. Het blijkt steeds weer dat het hard nodig is om te laten zien wie we zijn en wat we doen.

Informatie bijeenkomst op 15 juni
Maar we zijn een vereniging en de leden hebben een stem in zulke grote beslissingen. Daarom wil het bestuur graag weten wat de Pioniers vinden van de televisieopnames op ons park. Op zaterdag 15 juni is er van 11.00-12.00 uur een informatiebijeenkomst. Er zal dan iemand van de produktiemaatschappij zijn om vragen te beantwoorden. Tijdens deze bijeenkomst zullen de meningen van de aanwezigen gepeild worden.

Waar en wanneer?
"We willen waarschijnlijk filmen in het verenigingshuis (en gebruiken als ruimte voor kleding, make up, lunch), op de paden en bij verschillende huisjes. Bij de meeste huisjes staan we kort, waarschijnlijk een (halve) dag tot een dag, op verschillende momenten. Voor de drie hoofdpersonen zijn we op zoek naar huizen/tuinen waar we aanzienlijker langer kunnen filmen," vertelt de locatie-manager. Ze hebben al huisjes op het oog, en als het doorgaat zal men gaan overleggen met de eigenaars. Er zal voornamelijk doordeweeks gefilmd worden.


Locatie

Locatie:
ATV De Pioniers
Straat:
Kögllaan 30
Postcode:
3571PZ
Plaats:
Utrecht