Algemene Leden Vergadering

A.s. 24 maart om 13:00 uur staat de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) gepland. Binnenkort volgen de stukken en de agenda. Wil je zelf agendapunten inbrengen, dan kan dat tot twee weken voor de ALV, dat is t/m 10 maart. Aansluitend zullen we onze buren uitnodigen voor een feestelijke opening van de achteringang, ook hierover volgt later meer informatie, maar zet het vast in de agenda!

Achteringang

Het is nog even wennen aan het nieuwe hek bij de achteringang. Van binnenuit kan het hek altijd open, dit is zo bedacht om te voorkomen dat bezoekers van ons park na 18u opgesloten zitten. Ze kunnen altijd via de achteringang het park verlaten. Als het hek dicht valt kan deze van buitenaf niet zonder sleutel geopend worden. Om het e.e.a. makkelijk te laten lopen graag aandacht voor het volgende:

  • Het hek niet op slot draaien bij weggaan, dit betekent namelijk dat bezoekers zonder sleutel er ook niet meer uit kunnen. Gewoon dicht laten vallen is voldoende.
  • Ook de pin van het hek niet naar beneden doen.
  • Het hek tussen 8:00 uur en 18:00 uur open laten staan zodat bezoekers naar binnen kunnen.
  • Open laten staan betekent het hek door de dranger heen open duwen zodat het niet weer dicht valt.
  • Om te voorkomen dat het hek weer dichtvalt komt er een pin in de grond die het hek kan vergrendelen.
  • Na 18:00 uur het hek achter je dicht laten vallen.

PioPetite

Komende maand zal de schooltuin veranderen in kleine stukjes tuin die per tuinseizoen verhuurd gaan worden. Dit kan zijn aan mensen die op de wachtlijst staan en alvast willen beginnen met tuinieren, maar ook voor mensen uit de buurt die graag willen (moes)tuinieren. De bedden zullen ongeveer 12 m2 zijn en bedoeld als moestuin, kruiden- of bloementuin, zolang het maar 1 jarig is. Ken je mensen die hierin geïnteresseerd zijn, laat ze dan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is geen wachtlijst, toewijzing op volgorde van aanmelden.

Winkel

Heb je zaad en/of aardappels besteld in de winkel? Dan kan dit afgehaald worden. Ook is er weer stalmest te bestellen.