Kom Over De Brug!

Na lang wachten is het eindelijk zo ver: De Pioniers opent officieel haar Oostelijke poort en ontsluit daarmee voor buren en buurtbewoners een unieke plek voor flora, fauna en mensen! Met het ‘Kom Over de Brug’ event komen buren, leden van de Pioniers en andere buurtbewonderaars samen om op feestelijke wijze de nieuwe toegangsweg en boogbrug te openen. Buurtbewoners en buren zijn van harte uitgenodigd op zaterdag 24 maart a.s. van 15:00 tot 17:00 uur. We verzamelen om 15:00 uur bij de brug alwaar wij samen het glas heffen en de brug openen. Daarna kan eenieder, onder leiding van Pioniers-leden, het park nader verkennen! Rond 16:00 uur is het mogelijk om de bewoners van Blok Y en de Marktmeesters beter te leren kennen door samen wat te drinken in de gezamenlijke tuin van Blok Y en rond te kijken in de gebouwen. Welkom allen!

Nieuwe Website

De website van de Pioniers is vernieuwd, opgefrist en up-to-date gemaakt! Bovendien is er "onder motorkap" een nieuw systeem geïnstalleerd. Neem vooral een kijkje op deze website en leer wat over de geschiedenis van de vereniging of over de natuur op ons park. Ook vind je hier handige documenten terug als het huishoudelijk reglement, rooster verenigingswerk of het schadeformulier. We hopen hiermee goed bereikbaar te zijn voor Pioniers, buurtbewoners, aspirant leden en andere geïnteresseerden. We zijn er blij mee! Heel veel dank aan de communicatie groep en met name Jos Berkers en Evarien Tuitert!

Schouw

Met het eerste takkenweekend van dit seizoen alweer achter de rug, zijn velen van ons langzaamaan bezig gegaan met opruimen en seizoen-klaar maken van onze tuinen en huisjes. Net als vele voorgaande jaren start ook de Schouwcommissie binnenkort om bij te dragen aan een mooie uitstraling van ons park. De commissie ziet toe op naleving van een aantal regels (terug te vinden in het HR) en let daarbij onder andere op de volgende punten: zichtbaarheid voor wandelaars (hagen, struiken etc. aan voorzijde tuin), onkruid, toestand slootkant, onderhoud linker greppel, rommel op de tuin, staat van tuinhuisje en overige bouwsels.... We hopen uiteraard dat de commissie niet al te veel werk heeft en eenieder zin heeft om weer aan de slag te gaan om de tuin op orde te maken of te houden! Een heel goed seizoen gewenst!