De Pioniers organiseert regelmatig activiteiten voor haar leden en voor bijvoorbeeld de wijk. Voorbeelden van deze activiteiten zijn: wilgen knotten, atelier beeldhouwen, stekjesdag, burendag, de 'Groenmoetjedoen-dag', vleermuisnacht, lezingen, etc.

Hieronder vindt je een overzicht van de geplande activiteiten.

      

 

Activiteiten

Struinen in de tuinen

september
zondag
6
Op zondag 6 september openen Utrechters hun tuinhekken voor een corona-proof editie van Struinen in de Tuinen! Aanmelden als deelnemer van Struinen in de Tuinen kan vanaf nu. Meld je aan om een optreden te hosten in je eigen tuin (of andere buitenruimte), of om een optreden te geven als artiest of act. Struinen kan door ruime tuinen: gemeenschappelijk of privé, in de voortuin of de achtertuin. Alle soorten en maten amateurkunstenaars zijn welkom om hun liefde voor podiumkunsten te delen. Of je nu rocker of balletdanser bent, je eerste uren podiumervaring opdoet of al een leven lang meedraait, we zetten je graag in het zonnetje.  Meld jouw tuin of act aan via het aanmeldformulier.  Uiteraard staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers en bezoekers te allen tijde voorop en zullen wij de adviezen van het RIVM en de overheid nauwlettend volgen. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan stellen we iedereen zo snel mogelijk op de hoogte. Lees hier meer.

Algemene Ledenvergadering

september
zaterdag
12
14:00 uur
Een nieuwe poging om de ALV te houden, daar dit door de Corona-maatregelen niet kon doorgaan afgelopen maart. Zet alvast in de agenda: 12 september om 14:00 uur. Tegen die tijd kijken we hoe we dit kunnen vormgeven met de dan geldende corona-restricties.

Jubileum Pioniers & Opening Plein

september
zondag
27
Mee informatie volgt.

 

 

Activiteiten op onze Facebook Pagina

 

 

Vaste Activiteiten

No events found.