De ingang van het Tuinenpark De Pioniers is gelegen aan de Kögllaan 30 in Utrecht.
Klik hier voor de locatie in Google-maps.

  • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoonnummer: 06-57641898
  • Postbus 13017, 3507LA Utrecht

Tuinenpark De Pioniers ligt tussen de Oosterspoorbaan en het terrein van de voormalige Veemarkthallen in de wijk Voordorp (Utrecht Noord-Oost).

Aan het fietspad langs de spoorlijn is een wandel/fietsingang. Aan de Sartreweg is een tweede ingang en gelegenheid tot parkeren. Het park is iedere dag vrij toegankelijk voor wandelingen en het gebruik van de speeltuin tussen 8:00 en 18:00 uur.

Wilt u alstublieft uw e-mailadres aan ons doorgeven? Dat scheelt de vereniging verzendkosten! Stuur svp een mailtje met uw gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmeldingstop

Wegens de enorme interesse in het afgelopen jaar is het niet meer mogelijk om je aan te melden als geïnteresseerde voor een tuin bij ATV De Pioniers.

We verwachten met de huidige wachtlijst van aanmeldingen de rest van dit jaar bezig te zijn. Wellicht volgend jaar een nieuwe kans. Zodra inschrijven weer mogelijk is wordt dat hier vermeld. Mail niet naar De Pioniers, maar houd deze pagina in de gaten.