De kantine is de ontmoetingsplek voor de leden. In 2017 werd de kantine verbouwd en geïsoleerd. Het is er goed toeven, op zaterdag ochtends voor een kop koffie na de tuindienst bijvoorbeeld. Of in de middag voor een biertje of een glaasje wijn. In de zomer verkopen we ijs. Je kunt er ook een spelletje doen, zoals darten. Op de leestafel kun je een uitgebreide collectie tuinboeken vinden om in te kijken. En voor de kinderen is er een speelhoek. Bij mooi weer is het terras voor de kantine een fijne plek om even bij te praten met elkaar.

In de zomer is het verenigingsgebouw ook af en toe op zondagochtend open. Dit wordt altijd van te voren aangekondigd op het bord voor de kantine. Speciaal voor deze ochtenden bakken tuinleden appeltaart. Kom eens langs! De kantine is rookvrij.

Ons verenigingsgebouw leent zich voor vele activiteiten. Zo wordt de ruimte gebruikt voor bestuurs- en ledenvergaderingen. Door de weeks kunnen er ook activiteiten voor en door leden worden opgestart. Op woensdagmiddag wordt er getekend, geschilderd en geknutseld. Als lid wordt je van harte uitgenodigd om andere activiteiten op te zetten, zoals fotografie, yoga of het organiseren van lezingen over tuinieren of natuur op de tuin.

Openingstijden

Zaterdagen van 10.00 tot 14.00 uur en af en toe op zondag (zie prikbord kantine).