Formulier opgave of wijziging materialen en/of diensten voor PioDeelt

In dit formulier kan worden aangegeven welke materialen/diensten je wenst aan te bieden aan andere leden. Ook kun je mutaties doorgeven in materialen of diensten die je reeds aanbiedt of deze verwijderen van de overzichtslijst. Je opgave verwerken wij in de PioDeelt-lijst. Vult het formulier zo volledig mogelijk in en druk op verzenden. Wij verwerken doorgaans de gegevens binnen 7 dagen in de PioDeelt-lijst op de PioDeelt-pagina. In verband met privacyregulering worden in de PioDeelt-lijst alleen je telefoonnummer en tuinnummer getoond, niet je naam!

Aanmeldformulier

Wil je ook lid worden van de WhatsApp-groep? Zet dan het vinkje hierboven aan. In deze App-groep kunnen oproepen worden gedaan voor producten en/of diensten die (nog) niet via het formulier worden aangeboden.

Hieronder kun je maximaal 5 items per keer invoeren. Wil je meer dan 5 items aanmelden/muteren, moet je eerst deze vijf items invoeren én verzenden! Daarna kun je het proces herhalen voor de andere items.

Indien gewenst plaats je een ‘wederdienst’ in het veld 'voorwaarden/bijzonderheden' (bijvoorbeeld: in ruil voor een leuk stekje).

Powered by BreezingForms