Cursus Ecologisch Moestuinieren

VELT Utrecht organiseert ook dit jaar weer een cursus Ecologisch Moestuinieren voor Beginners. In deze cursus leert u in 4 avonden de basis voor het telen van heerlijke en gezonde groenten in uw eigen moestuin. De cursus is speciaal gericht op de beginnende moestuinder die een stapje verder wil gaan dan het telen in een vierkantemeterbak: voor iedereen dus die (een deel van) zijn achtertuin op de schop wil zetten, of wie net met een volkstuin begonnen is. De cursus wordt verzorgd door Sandra van Slooten. Dinsdagavonden 13 maart, 20 maart, 27 maart, 3 april, van 19.30 - 22.00 uur, in het clubgebouw van ATV de Pioniers, Kögllaan 30, Utrecht. Leden van VELT en de Pioniers betalen € 40,-. Niet-leden betalen € 50. Dit bedrag is voor de hele cursus. Na aanmelding ontvangt u een ontvangstbevestiging en daarna verdere informatie over de eerste les. Aanmelden kan tot uiterlijk 11 maart 2018 per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tuinmest Bestellen

Er kan weer mest besteld worden in het winkeltje, ook als dit geen grote hoeveelheid is…kom dan even langs, als meerdere mensen hun bestelling kunnen bundelen, dan kan er in een keer besteld worden.

Emailadres Verenigingswerk

Het nieuwe rooster verenigingswerk is bekend. Heb je hier iets over te melden doe dit dan direct bij Ronald, die het verenigingswerk coördineert, op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (en dus niet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).